Publicidad

Anúnciate en los GesbyAds. Es GRATIS! Más detalles...



Camisetas para contratistas de techos. Una $9.95. De 2 – 5, $8.95. Más de 6 $7.95. 

Publicidad

Camisetas para contratistas de techos. Una $9.95. De 2 – 5, $8.95. Más de 6 $7.95. 

View All

Classifieds » De lijn projectie van industriële laser

Classifieds » De lijn projectie van industriële laser

De lijn projectie van industriële laser

About

Deze laserpen neemt import 532nm laserdiode als kerndeel, met gebruikmaking van de meest geavanceerde nieuwe communicatie-laser productietechnologie toegepast bij de productie van industriële producten laser. Het heeft altijd ongeëvenaarde voordelen dan alle andere handmatige operationele lijn meetinstrumenten.


Wanneer deze laserpen wordt gebruikt in industriële werkvelden, stabiliteit en betrouwbaarheid zijn twee belangrijke punten verzekerd zijn van een continue lijn projectie werk. Wanneer de operationele kracht en de temperatuur zeer hoog zijn, zal dit printplaat actief feedback te maken en haar verbonden 532nm groene laser diode te beschermen tegen out verbrand in continue werking.


Deze industriële laser projecteert een contactloze, duidelijk zichtbare groene referentie-lijn op te richten oppervlakken nauwkeurig en accuraat. Niet hetzelfde als veelgebruikte lijn meetinstrumenten, zoals de heerser, touw, of vierkante meter etc, deze geavanceerde laserpen heeft gewoon geholpen werknemers krijgen de meest geavanceerde, accurate en nauwkeurige lijn projectie in de kortste tijd. Er zijn veel momenten waarop werknemers op zoek zijn naar nieuwe lijn meetmethoden om beslag lijn projectie in het werk te krijgen. Echter, is er niets veranderd, totdat gebruikers hebben over de 2000mW groene laserpen komen.


laserpen groen 2000mW


Wat voor soort lijn projecteren operaties, heeft deze industriële laser net handhaafde de stabiele prestaties, goede consistentie, en de lange staat van dienst leven. Wanneer gebruikers behoefte hebben aan het maken van hoge precisie lijn projectie, hoeven gebruikers alleen maar om de lijn te projecteren richting tot het verkrijgen van de meest tevreden line meting zo nauwkeurig mogelijk aan te passen.


Alle technische gegevens zijn zeer belangrijk voor de test van welk type laser graad is het meest geschikt om de meest tevreden line meting te verkrijgen. Voordat gebruikers selecteren van deze groene laserpen, moeten gebruikers duidelijk weten de gewenste targeting afstand van dit laserpen op gericht oppervlak, groene lijn lengte en lijndikte.


Met een levensduur van 3000 uur of meer, kun je vergeten over het hebben van de laserpen om goed te veranderen meer dan tien jaar! Dit betekent dat de laserpennen voor zichzelf in ongeveer 14 maanden zal hebben betaald, zodat u zich kunt genieten van meer dan tien jaar van aanzienlijke besparingen!


De 200mW laser is ook vriendelijker voor het milieu omdat ze geen gevaarlijke metalen zoals kwik bevatten. Wanneer het tijd is om de laserpennen vervangen, zorgen wij voor een verantwoorde recycling service aan onze klanten. Zelfs wanneer ze helder genoeg, de kleur van het laserlicht vaak onbevredigende. De krachtige laserpen kan een alternatief te bieden.


 

1,489 Visitas

Comments

0 comentarios