Publicidad

Para personas que trabajan bajo el sol. Más Información

Cómo eliminar esa programación de fracaso que tenemos en nuestra MEMORIA y colocar pensamientos de éxito. Mas detalles...



Publicidad

Gesby4 1

Síguenos en Cluster para que recibas nuestras actualizaciones. 

View All

Classifieds » Laptop Accu Asus A41-X550E

Classifieds » Laptop Accu Asus A41-X550E

Laptop Accu Asus A41-X550E

  • Ciudad kopenaccu
  • Pais Netherlands

About

De Accu Asus A41-X550E heeft indrukwekkende specificaties. Of je nu gaat voor de Intel Core i5- of Intel Core i7-processor, je bent ervan verzekerd dat de hybride tablet snel kan reageren op je verzoeken. Daarnaast is de keuze voor extra werkgeheugen nooit verkeerd, al moet 8 GB voor de doorsnee gebruiker meer dan genoeg zijn. Wil je er zeker van zijn dat je nooit (of in elk geval niet snel) door dat werkgeheugen heengaat, dan kun je altijd kiezen voor de optie met 16 GB. Daarnaast heb je met minstens 256 GB aan interne opslagruimte, wat ruim voldoende moet zijn.


Zeker in vergelijking met andere hybrides en convertibles kun je voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding kiezen. Andere mooie opties zijn nog altijd de Microsoft Surface Pro 4 met een Intel Core i7-processor of de Lenovo ThinkPad X1 Yoga, maar daar betaal je dan ook meteen flink voor. Plus: die tablets beschikken niet altijd over de functies en specs die de Transformer 3 Pro wel heeft, zoals de usb-type-c-poort, bijvoorbeeld. Maar dan is het natuurlijk de vraag waar je precies op wil inleveren bij de aanschaf van een nieuwe 2-in-1-laptop.


Qua design doet de Accu Asus a41-x550 sterker denken aan een iets grotere versie van de Microsoft Surface Pro 3. Er zijn soortgelijke materialen gebruikt voor het omhulsel, de knoppen zitten ongeveer op dezelfde plek en – net zoals met zo veel hybride tablets – op de achterkant zit een uitvouwbare kickstand. De kwaliteit van de magnesium buitenkant is behoorlijk solide en biedt een prima bescherming tegen schokken van buitenaf. De kickstand is ook gemakkelijk uit te klappen en blijft goed staan op een vlakke ondergrond.


De Accu Asus c22-ux31 is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk goud en grijs. Daarnaast is het afneembare toetsenbord in verschillende kleuren verkrijgbaar en in principe zou je elke kleur van het toetsenbord moeten kunnen combineren met de kleur van de tablet, mits je dat natuurlijk zelf mooi vindt. Let echter wel op, want er zijn verder geen rubberen randen bevestigd aan de kickstand of tablet (aan de onderkant), waardoor het kan gebeuren dat de tablet wegglijdt. Dat is gelukkig niet gebeurd bij ons, maar de kans bestaat dus wel.


Opvallend zijn de openingen aan de bovenkant. Die openingen zijn er voor het ventileren van de warme lucht. Omdat de tablet beschikt over een krachtige processor in een ontzettend dunne behuizing, kan het voorkomen dat ‘ie snel warm wordt en dus z’n lucht kwijt moet. Dat brengt behoorlijk wat lawaai met zich mee, wat op ten duur best kan gaan irriteren. Het is geen geluid waar je niet aan zou kunnen wennen, maar het is een geluid dat je liever niet hoort wanneer je aan het werk bent of wanneer je gewoon een video aan het bekijken bent.


De knoppen op de tablet zijn allemaal goed bereikbaar. Het is duidelijk dat de designers van Accu Asus a32-k55 hebben voorzien dat gebruikers de tablet voornamelijk horizontaal gaan gebruiken en hebben daar de posities van de knoppen op ingedeeld. Links bovenin treffen we de aan- en uitknop aan, terwijl links aan de zijkant de knoppen voor het volume zitten. Meer knoppen heeft de Transformer 3 Pro niet en heeft het apparaat ook niet nodig, omdat je natuurlijk de rest vanuit Windows 10 aanstuurt. Dat minimalistische design is erg fraai te noemen.


batterij voor Asus A41-X550E


kopenaccu : http://www.kopenaccu.com


Het scherm is helder, scherp en fel. Het beschikt over een resolutie van 2.880 bij 1.920 pixels en kan daarmee (bewegende) beelden heel mooi weergeven op het 12,6″-scherm. Documenten bewerken gaat ook meer dan prima, al kan het nogal reflecterende scherm toch wat roet in het eten gooien wanneer je in een ontzettend lichte omgeving bent. De tablet beschikt over een hoge pixeldichtheid van 274 pixels per inch (iets meer dan de pixeldichtheid van de Surface Pro 4), dus de kwaliteit is eigenlijk behoorlijk vergelijkbaar met die hybride.


Asus belooft tien uur gebruikersduur op een volle accu. Echter, die belofte houdt na een uur of vier, vijf soms al op. Wanneer je voor de i7-processor gaat dan gaat de accu minder lang mee dan wanneer je voor de i5-processor gaat, maar ook dan verwachten we niet dat de accu tot tien uur mee zal gaan. De accu kán langer meegaan door gebruik te maken van een koptelefoon of door de tablet los te koppelen van het toetsenbord. Maar daar heb je vrij weinig aan wanneer je de tablet wil gebruiken als laptopvervanger of gewoon wil typen.

1,523 Visitas

¿Tienes problemas con tu techo?

¿Necesitas un contratista? Antes de seleccionar un contratista que te haga el trabajo del sellado de techo en tu residencia usted tiene muchas cosas que analizar. Mas detalles al 787 287-2772.
 

Escoger un sistema se sellado de techo dejándote llevar solo por una marca sin analizar otras cosas, es la peor decisión que puedes tomar en tu vida.  
 

Existen 23 estrategias fraudulentas que muchos contratistas podrían desarrollar en sus procesos y de las cuales te tienes que defender. Será prácticamente imposible poder liberarte de ellas sin ayuda.
 

Estas estafas se desarrollan en el servicio y no en la marca. Así que de nada vale que escojas una marca si no puedes velas por el servicio.  
 

Entérate quién es Cover-k y cómo puedes liberarte de todas estas estafas sin tener que pagarle un solo centavo.  
 

Con Cover-k no hay que darle dinero adelantado al contratista.

Garantizamos un trabajo 100 % libre de estafas.

Con garantías del contratista 100% libre de estafas.

Garantía de fabrica con monitoreo de Cover-k.

Garantía del pago asegurado de Cover-k

Garantía de cumplimiento asegurado por Cover-k

Prueba de percolación obligatoria.
 

Baje manual gratis con detalles de las 23 Estrategias Fraudulentas. Pida mas detalles  Cover-k llamar al 787 287-2772.